fbpx

FERMA DE LA COADĂ

image

Ferma de la Coadă este o fermă agroturistică situată în pitorescul ținut al Brăilei, situată între Comăneasca și Movila Miresii, fiind accesibilă din drumul ce leagă Brăila de Rm. Sărat.

Avem un efectiv de 90 oi și capre, 3 Vaci de lapte, 5 Viței, 300 Rațe și Gâște, 200 Găini de ouă, 400 Pui de carne, 4 Iepuri, 100 de Porumbei rase mixte, 60 Găini pitice, 300 Curcani, 150 Bibilici și Utilaje agricole precum: 2 Tractoare, Moară, șnec, generator, selector, semănătoare, plug + alte accesorii.

Noi producem brânză de oaie și de vacă, moale și gustoasă, „Brânza Ferma de la Coadă” care este specialitatea noastră și numai la ferma noastră o găsiți.

Ne dorim să creăm un mediu care facilitează copiilor, dar și adulților, apropierea de animale domestice și petrecerea timpului într-o zonă liniștită și frumoasă. De aceea, musafirii noștri pot participa, pe parcursul zilei, la diverse activități legate de creșterea animalelor.

Există posibilitatea de a achiziționa de la fermă produse naturale: lapte, brânză (diverse sortimente), carne de pui, oaie, porc, vită etc.

PĂREREA CLIENȚILOR

image
image

Haide!

VINO ȘI TU

EXCURSII COPII

image

Jocuri de echipă și individuale, papagal dansator și mare pișcher, tombolă cu premii, copilași fericiți și multă voie bună

Educativ
90%
Distractiv
100%

DESCOPERĂ SERVICIILE NOASTRE DE CALITATE SUPERIOARĂ